Enkel og stabil hosting

Nedenfor ses en kort introduktion til vore produkter. Hvis du er i tvivl om hvilket produkt, der vil passe til netop dine behov, så send os en e-mail eller ring til os. Du finder vore kontaktoplysninger her

Webhotel Virtuel Server Dedikeret Server
Et webhotel hos unihost.dk er ensbetydende med høj oppetid og hurtig svartid. Send et professionelt signal til dine kunder ved at vælge et webhotel fra en af Danmarks førende leverandører

Du er hos os sikker på, at du bliver placeret på servere med masser af ledig kapicitet, så din hjemmeside altid er hurtigt tilgængeligt for dine kunder.

Et webhotel hos os giver bl.a. mulighed for:
  • Egen internetbutik
  • Hurtig registrering i mange søgemaskiner
  • Statistik over besøgende
  • Remote Back-up
Har du brug for lidt mere end blot et webhotel, er en virtuel server måske noget for dig.

Du får her din egen virtuelle server, hvor du kan afvikle den software, du måtte have brug for.

Du bliver placeret på samme fysiske server som andre kunder, men du vil opleve det, som var du på din egen server.
Denne løsning henvender sig til mere ressource krævende kunder. Vi stiller kvalitets servere til rådighed og står for vedligholdelse og eventuelle udskiftning af deffekte dele.

Alle servere er naturligvis kvalitets servere leveret af Dell, som placeres i samme driftsikre miljø som vore øvrige servere.

Vi står for vedligholdelse af hardwaren og har altid reservedele på lager.
Læs mere Læs mere Læs mere

Kvalitetsgaranti

Hos unihost.dk er der lagt stor vægt på kvalitet. Vore servere er placeret i Århus i et driftsikkert miljø med redundant 1 gbit (1000 mbit) internetopkobling fra Nianet. Serverne er altid opdateret med den nyeste stabile software og overvåges 24 timer i døgnet. Serverne er tilsluttet UPS, som sikrer mod nedbrud i forbindelse med strømsvigt. Skulle strømmen være væk i en længere periode, tager dieselnødgenratorer over.

Alle servere er leveret af Dell, som producerer nogle af markedets bedste og mest stabile servere. Vores backbone er leveret af Cisco og Riverstone. Der benyttes alene danske IP adresser fra eget PI netværk.

© 2008 - 2018 unihost.dk